Kuluva viikko on suomalaisille jääkiekon seuraajille erityinen, sillä Tampereen Nokia Arenalla pelataan viikonloppuna kaksi virallista NHL-ottelua. Kyseisissä kamppailuissa vastakkain asettuvat Colorado Avalanche ja Columbus Blue Jackets.

Peliyhtiö NordicBet kertoo tiedotteessaan, että otteluihin on tarjolla poikkeuksellisia vetokohteita. Mikäli Avalanchen Mikko Rantanen tai Blue Jacketsin Patrik Laine tekisi molemmissa otteluissa avausmaalin, veikkaaja saisi panoksensa takaisin peräti 101-kertaisesti.

NordicBet on avannut vähän vastaavan kohteen aiemminkin ja silloin se kolahti peliyhtiön omaan nilkkaan.

– Neljä vuotta sitten Winnipeg ja Florida pelasivat Helsingissä. Tuolloin tarjosimme erikoiskohteen kertoimella 105.00. Sen toteutumiseen vaadittiin kolme osumaa: Laine tekee enemmän pisteitä otteluissa kuin Aleksander Barkov (kyllä, hattutemppu Barkovin 1 pistettä vastaan), Laine laukoo kohti maalia ainakin kuudesti (7 toteutui) ja että hänen mailansa katkeaa (katkesi kolmannessa erässä), Betsson Groupin Mattias Wennerkvist sanoo tiedotteessa.

– Se oli fantastinen ilta paikalla olleelle yleisölle, kun hattuja lenteli jäälle kolmen maalin kunniaksi. Meille muisto on vähemmän fantastinen, tappiota tuli ja isosti.

Coloradon ja Columbuksen otatukseen on tarjolla runsaasti muitakin tavallisesta NHL-pelistä poikkeavia vetoja. Vetoa voi lyödä esimerkiksi siitä kumpi – Rantanen vai Laine – tekee otteluissa enemmän pisteitä tai kummalla on enemmän laukauksia, kumpi saa enemmän peliaikaa tai palkitaanko jompikumpi tähtipelaajana.