Lauantai toi lunta HIFK:n tupaan jääkiekkoliigassa, kun Ässät voitti kotonaan maalein 4-2. Porilaisjoukkue lähti maajoukkuetauolle sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, HIFK miehittää 12:tta sijaa.

Lauantaina Porissa kuohahti, kun padan Valtteri Viirret ja helsinkiläisten Micke-Max Åsten (arkistokuvassa) ottivat erään maalineduskahakan päätteksi yhteen nyrkein. Toinen erä oli kaikkiaan tulikuuma, kun siinä jaettiin jo aiemmin väkivaltaisuuskakkosia vaikka kuinka paljon puolin ja toisin.

Toisen kaksikymppisen lopulla Ässien vahti Niklas Rubin ja HIFK:n Iiro Pakarinen ottivat kakkoset samassa ajassa, ensiksi mainittu sai sen väkivaltaisuudesta ja jälkimmäinen huitomisesta.

– Emme saaneet 60 minuuttia kasaan, silloin on todella vaikea voittaa, kun vastustajalla se on kasassa. Sen pituinen se meidän osalta, HIFK-luotsi Ville Peltonen tuumi Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa.

– Ylivoimaa ja maalipainetta olemme parantaneet, mutta haluamme hyökätä paremmin. Peruskivi on olemassa, mutta työ jatkuu.

Liigan muissa peleissä Ilves voitti KooKoon 6-3, KalPa Kärpät 4-1, Tappara Lukon 2-1, Pelicans SaiPan 5-2 ja Jukurit TPS:n 5-3.