Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets on iskenyt silmänsä yhteen NHL-markkinoiden kuumimmista siirtonimistä, kertoo Elliotte Friedman 32 Thoughts -podcastisaan.

Friedmanin saamien tietojen mukaan Blue Jackets olisi kiinnostunut Vancouver Canucksista lähtökuopissa olevasta tähtisentteri Bo Horvatista, joka pelaa parhaillaan sopimuksensa viimeistä kautta.

Friedmanin kertoma on jatkoa Daily Faceoffin Frank Seravallin aiemmin viikolla julkisuuteen tuomille väitteille. Friedmanin mukaan Jarmo Kekäläinen saattaa hyvinkin olla valmis tekemään tarjouksen alkukauden 17 pelissä 14 maalia mättäneestä Horvatista siinä tapauksessa, että osapuolet pääsevät yhteisymmärrykseen jatkosopimuksen ehdoista ennen kaupan viimeistelemistä.

Horvatin hankinta ratkaisisi kertaheitolla Blue Jacketsin vuosikaudet jatkuneet ykkössentteriongelmat. Kuluvalla kaudella roolia on hoitanut paremmin alempien ketjujen keskushyökkääjäksi NHL-tasolla soveltuva Boone Jenner.