Ensi keväänä järjestettävien jääkiekon MM-kisojen lipunmyynti käynnistyi tänään maanantaina kello 12.

MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen kertoo Suomen Jääkiekkoliiton tiedotteessa, että lippuja on myynnissä kaikkiin otteluihin.

– Saimme tänä vuonna viime vuotta enemmän lippuja myyntiin jo arvontavaiheessa, joten Leijonienkin pelien lippuja on vielä runsaasti ostettavissa, määrä vaihtelee otteluittain. Olemme myyneet tähän mennessä arvontaan osallistuneille henkilöille jo yli 100 000 ottelulippua.

– Olemme erittäin tyytyväisiä lipunmyynnin tilanteeseen. Lippujen myyntivauhti on suurin piirtein sama kuin viime vuonna. Kun ottaa huomioon, että nyt meillä on toiset kotikisat peräkkäin ja maailmantilannekin on vaikea, olemme hyvin tyytyväisiä lippujen menekkiin, Hietanen kommentoi tiedotteessa.

Mikäli olet kiinnostunut lipuista, niin voit ostaa niitä täältä.