Jyväskylän JYP on kiinnittänyt Braden Christofferin ja Reid Gardinerin ensi kauden kattavilla jatkosopimuksilla.

JYPissä isoa roolia nauttivat kanadalaishyökkääjät ovat pelannut Liigassa viime kaudesta lähtien.

Christoffer on tehnyt tällä kaudella 23 ottelussa tehopisteet 3+9=12. 28-vuotias keskushyökkääjä kirjasi viime kaudella Liigan runkosarjassa 33 tehopistettä.

26-vuotias Gardiner on tehnyt tällä kaudella 22 ottelussa kahdeksan maalia ja 11 tehopistettä. Kanadalaislaituri summasi viime kaudella runkosarjassa 23 maalia ja 37 tehopistettä.

– He ovat osoittaneet olevansa sisäisiä suunnannäyttäjiä, jotka ovat hyviä palasia joukkueeseemme. Tällä kaudella he ovat tienneet tarkemmin, mihin ovat tulossa ja mitä heiltä odotetaan, minkä seurauksena taso on noussut viime kaudesta, JYPin urheilujohtaja Mikko Viitanen sanoi tiedotteessa.

– Christoffer on ollut meidän onnistuneimpia yksilötason pelaajia. Hänestä on tullut paljon luotettavampi pelaaja, joka käyttää vahvuuksiaan kaukalossa. Gardinerilla on taito tehdä maaleja, mutta yleispelaamisen tason nousu on ollut ilahduttava asia. Hän pelaa monipuolista joukkuepeliä ja tänä vuonna hän on pelannut myös alivoimalla.

LUE MYÖS: Ilves kiinnitti NHL-lupauksen ensi kaudeksi