Suomalaisvalmentaja Mikko Manner jatkaa valmennusuraansa ensi kaudellakin Ruotsin pääsarja SHL:ssä. Hän on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen Brynäs IF:n kanssa.

48-vuotias Manner toimii parhaillaan Brynäsin päävalmentajana toista kauttaan. Joukkue on tällä hetkellä SHL:ssä sijalla yhdeksän. Viime kaudella Manner johdatti joukkueensa runkosarjassa kymmenenneksi, mutta kausi päättyi pudotuspelien avauskierroksella.

– Viime vuonna Mikon kanssa aloittamamme matka jatkuu. Olemme innoissamme, että yhteistyö jatkuu myös ensi vuonna. Mikon kunnianhimo, halu voittaa ja arvopohjainen johtaminen sopivat hyvin siihen, mitä me seurana haluamme edustaa, Brynäsin urheilujohtaja Johan Alcén kommentoi seuran tiedotteessa.

Ennen Ruotsiin saapumistaan Manner toimi Liigassa Kärppien päävalmentajana neljä kautta ja sitä ennen neljä kautta joukkueen apuvalmentajana. Hän on toiminut myöskin Leijonien apuvalmentajan roolissa kaudesta 2016-17 lähtien.

Brynäs IF

@Brynas
📝 | KLAPPAT OCH KLART!

🗣️ "Jag vill vinna här i Brynäs. Det vill vi alla. Och tillsammans är vi på rätt väg för att nå dit vi vill."

Vår huvudtränare Mikko Manner har förlängt sitt kontrakt med Brynäs IF över säsongen 2023/24.

➡️ Läs mer på brynas.se.