Liigan kurinpitodelegaatio on langettanut KalPan ranskalaispuolustaja Hugo Gallet’lle seitsemän ottelun pelikiellon. Tuomiosta viisi ottelua annettiin itse rikkeestä ja kaksi ottelua Gallet’n aikaisemman kurinpitohistorian perusteella.

Pelikielto juontaa juurensa tiistain Liiga-otteluun Ilves-KalPa. Tuossa kamppailussa Gallet taklasi Ilveksen Henrik Haapalaa päähän. Gallet ei saanut tilanteesta rangaistusta itse ottelussa eikä tilanne edennyt alun perin edes Liigan kurinpitodelegaation käsiteltäväksi.

Ilves teki kuitenkin keskiviikkona Liigan kurinpitosääntöjen mukaisen käsittelypyynnön taklauksesta, minkä seurauksena tapaus lopulta päätyikin kurinpidon käsiteltäväksi. Ratkaisu tuotti lopulta tulosta ja Gallet määrättiin pitkään pelikieltoon, joka päättyy vasta joulun jälkeen.

Gallet on pelannut tällä kaudella 25 Liiga-ottelua tehopistein 0+3.

Voit lukea Liigan kurinpitopäätöksen täältä. Näet videon Gallet’n taklauksesta alta tai täältä.

Liiga

@smliiga
Ilves on tehnyt Liigan kurinpitosääntöjen 20 §:n (bit.ly/3ATS4J6) mukaisen käsittelypyynnön tiistain #Ilves#KalPa-ottelussa (42.29) tapahtuneesta KalPan Hugo Gallet'n taklauksesta Ilveksen Henrik Haapalaan.

➡ #Liiga'n kurinpitodelegaatio ottaa tilanteen käsittelyyn

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio on käsitellyt tiistain #Ilves#KalPa-ottelusta kurinpitokäsittelyyn asetetun KalPan Hugo Gallet'n tilanteen. Gallet'lle määrättiin taklauksesta 7 ottelun pelikielto (5+2 ott. kp-historian perusteella).

Lue kurinpitopäätös ➡️ bit.ly/3Ffu3yq