Kalervo Kummola on saanut upean kunnianosoituksen kansainväliseltä jääkiekkoliitto IIHF:ltä. Kummola on nimetty IIHF:n Hall of Fameen.

– Kalervo Kummola oli jättiläinen suomalaisessa kiekossa yli puolikkaan vuosisadan ajan, ja hänen roolinsa kasvoi paikallisesta maanlaajuiseksi ja siitä kansainväliseksi sellaisella menestyksellä, että häntä on vaikea olla ajattelematta IIHF:n jäsenenä, vaikka hänen uransa sisälsi paljon muutakin. Hän oli Suomen jääkiekkoliiton puheenjohtaja kaksi vuosikymmentä (1997-2016) ja IIHF:n varapuheenjohtaja vuodesta 2003 vuoteen 2021. Hän myös työskenteli useammassa komiteassa kuin kenties kukaan muu hänät aiemmin. Hän oli mukana muun muassa urheilussa, markkinoinnissa, kurinpidossa, valmennuksessa ja koordinoinnissa, IIHF:n tiedotteessa ylistetään Kummolaa.

Kummolan lisäksi kunniagalleriaan vuonna 2023 pääsevät Jimmy Foster, Cristobal Huet, Brian Leetch, Caroline Oullette, Henrik Zetterberg ja Sandra Dombrowski.

👀The Class of 2023's been selected! iihf.com/en/news/40893/…

Joining the IIHF Hall of Fame
Jimmy Foster🇬🇧
Cristobal Huet🇫🇷
Brian Leetch🇺🇸
Caroline Ouellette🇨🇦
Henrik Zetterberg🇸🇪
Sandra Dombrowski🇨🇭
Kalervo Kummola🇫🇮

Torriani Award: Viktor Szelig🇭🇺
Loicq Award: Kimmo Leinonen🇫🇮