Jääkiekon suurimpiin lajilegendoihin lukeutuva Jaromir Jagr on pyörtämässä puheet lopettamisesta.

Jagrin, 50, omistama Rytiri Kladno kertoo tshekkikonkarin palaavan tositoimiin ainakin loppukaudeksi tammikuussa. Sitä ennen hyökkääjä nähtäneen tositoimissa 18. joulukuuta pelattavassa näytösottelussa.

Todennäköisesti 3. tammikuuta tapahtuva varsinainen paluu tapahtuu sekin näyttävästi. Kladnon pelaajat sonnustautuvat ottelussa HC Plzeniä vastaan samoihin pelipaitoihin, joita käytettiin Jagrin debytoidessa seurassa 25 vuotta aiemmin.

Jagr on pelannut urallaan 24 kautta NHL:ssä. KHL:ssä pelivuosia on vyöllä kolme, Tshekin pääsarjassakin kuusi. Tshekki-ikoni on edelleen toiseksi eniten tehopisteitä taalajäillä iskenyt pelaaja.

Päivitys: Jagr palasi kaukaloon jo sunnuntaina pelaten 15 minuuttia Kladnon 3-7-tappiopelissä.