NHL:n ”suomalaisottelu” Nashville Predatorsin ja Dallas Starsin välillä ratkesi keskiviikkoyönä dramaattisella tavalla.

Tähtipaidat voittivat pelin 3-2, ja voittomaalin iski Roope Hintz vain 53 sekuntia ennen Juuse Saroksen selän taakse. Hintz oli osunut pelissä myös aiemmin, toisessa erässä ylivoimalla Miro Heiskasen ollessa maalin kakkossyöttäjä.

– Yritimme pelata koko kuusikymppisen sillä tavalla, miten pelasimme ensimmäisen erän – eli pyrimme jatkamaan hyökkäävää pelaamista. Luulen, että joskus pelaamme liikaa puolustamisen kautta ja menetämme pelin virtauksen, Hintz pähkäili NHL:n verkkosivuilla.

Muut suomalaiset eivät yltäneet tehoille, Saros torjui Predsin maalilla 30 kutia.

Ne ottelun muut suomalaiset olivat Nashvillen Juuso Pärssinen ja Mikael Granlund sekä vieraiden Jani HakanpääJoel Kiviranta ja Esa Lindell.

Dallas keikkuu keskisessä divisioonassa kärjessä, Nashville on samassa seassa vasta kuudentena.