KalPa on tehnyt ensi kauden kattavan jatkosopimuksen oman kasvattinsa Oliver Kapasen kanssa.

19-vuotias Kapanen on pelannut läpimurtokautta Liigassa. Tulokkaiden pistepörssin voitosta taisteleva keskushyökkääjä on kirjannut 32 Liiga-ottelussa tehopisteet 7+7=14.

– Oli todella hienoa, että pääsimme Oliverin kanssa sopimukseen jo hyvissä ajoin syksyllä. ”Ovo” on ottanut valtavia askeleita eteenpäin ja hän pelaa vahvaa peliä kahteen suuntaan. Oliver on vastuullinen keskushyökkääjä, joka pystyy myös tuloksen tekoon. Hän kehittyy päivä päivältä paremmaksi pelaajaksi ja on mahtavaa, että saamme nauttia hänen peliesityksistään KalPan paidassa myös ensi kaudella, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine iloitsi.

Kapasen tunnetun kiekkosuvun seuraava huippupelaaja on tällä hetkellä Nuorten Leijonien mukana Kanadassa pelattavissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa. Suomen kapteenina toimiva keskushyökkääjä on tehnyt MM-turnauksessa kahdessa ottelussa tehopisteet 1+1.

Kapanen valittiin kesällä 2021 Montreal Canadiensiin kolmannen kierroksen (64.) varauksella.