Kanadan huippulupaus Connor Bedard tekee hurjaa jälkeä nuorten MM-kisoissa. Hän on nyt tykittänyt kolmeen otteluun tehot 6+8=14.

Vaikka Bedard on vasta 17-vuotias, nämä ovat hänelle jo toiset alle 20-vuotiaiden MM-kisat. Edellissä kisoissa Bedard iski 16-vuotiana seitsemään otteluun tehot 4+4=8.

Tätä menoa Bedard on pian rikkomassa ikuisena pidetyn Kanadan piste-ennätyksen nuorten kisoissa. Siitä vastasi aikoinaan hyökkääjälegenda Eric Lindros. Hän paukutti U20-kisoissa yhteensä 31 tehopistettä 21 ottelussa.

Bedardilla on nyt tilillään yhteensä 27 tehopistettä. Ennätykseen on siis enää vain neljä tehopistettä matkaa. Uskomattominta on, että Lindros pelasi 21 peliä nuorten kisoissa. Bedard on pelannut vasta 12.

Uusi maaliennätyskin on enää ajankysymys. Bedard on nyt paukuttanut U20-kisoissa 14 maalia ja jakaa Kanadan maaliennätystä yhdessä Jordan Eberlen kanssa. Yksikin maali lisää, ja Bedard nousee yksin ykköspaikalle.

BEDARD MAKES HISTORY 🚨

Connor Bedard has tied Jordan Eberle’s Canadian record for most goals at the #WorldJuniors with 14 🇨🇦