Carolina Hurricanes kirjoitti NHL:ssä viime yönä seurahistoriaa otettuaan jo kymmenennen peräkkäisen voittonsa. Seurahistorian pisin voittoputki varmistui, kun Florida Panthers kaatui Antti Raannan ja Jesperi Kotkaniemen johdolla maalein 4-0.

Carolina Hurricanes

@Canes
Raise Up

Nollapeli oli 19 torjuntaa ottaneelle Raannalle toinen peräkkäin, Kotkaniemi puolestaan summasi saldon 1+1. Hän on iskenyt tällä kaudella 36 ottelussa tehot 6+6=12, mutta näistä peräti seitsemän pinnaa (4+3) on syntynyt kymmenen edellisen matsin aikana.

– Tunsin oloni hyväksi. Luulen, että pystyimme tuomaan Chicago-pelistä jotain tähän matsiin. Ensimmäisessä erässä ei tullut paljoa torjuntoja (3), mutta koin pääseväni peliin mukaan hyvin, maalivahti Raanta luetteli Carolinan nettisivuilla.

– Toinen erä oli pikkuisen kiireisempi (11 torjuntaa), mutta äijät puolustivat loistavasti ja näin kudit. Kaverit ottivat riparit ja sitähän se oli koko matsin ajan, kahden peräkkäisen nollapelin Raanta jatkoi.

Carolina johtaa omaa divisioonaa, Florida on puolestaan on kolmanneksi viimeisenä.