Mestiksessä viidentenä oleva rovaniemeläinen RoKi kertoi nettisivuillaan, että Suomen mestaruuden aikoinaan TPS:ssä voittanut ja Leijonissakin pelannut Antti Erkinjuntti, 36, jatkaa seurassa kauden loppuun asti.

TPS:ssä keväällä 2010 Suomen mestaruuden voittanut, ja jääkiekkoliigassa mitalisuoran ottanut hyökkääjä on pelannut tällä kaudella vain kahdessa ottelussa pistein 0+1.

– Antti on ollu tärkeä osa meidän arkea ja hän on kärsivällisesti kuntouttanut itseään. Hän on tärkeä palanen meidän kevättä tuomalla pelipanoksen lisäksi johtajuutta ja kokemusta meidän arkeen, RoKi-luotsi Maso Lehtonen kuvaili.

– On hienoa nähdä se, että Antilla on nuoren pojan into ja liekki tekemistä kohtaan, joka tarttuu myös nuorempiin pelaajiin.

Liigassa kaikkiaan noin 750 ottelua pelannut Erkinjuntti ei ole joukkueen kokoonpanossa loppiaisena TUTOa vastaan.