Seattle Krakeniin siirtolistan kautta Nashville Predatorsista joulukuussa siirtynyt Eeli Tolvanen jatkoi loistovirettään viidennessä ottelussa uuden seuransa riveissä.

Ensimmäiset viikot katsomossa istunut Tolvanen on nyt pelannut joukkueensa viisi viimeistä ottelua, joista Kraken on napannut yhtä monta voittoa. Suomalainen oli vireessä jälleen tiistain vastaisena yönä, kun hyökkääjä iski joukkueensa ensimmäisen ja voittomaaliksi jääneen osuman Montreal Canadiensia vastaan. Tolvanen toimi vielä syöttäjänä 3-0-maalissa. Kraken voitti lopulta vieraskaukalossa lukemin 4-0. Tolvasen tehotilasto viidessä Kraken-ottelussa näyttää nyt komeaa lukemaa 3+2.

Vieraskaukalossa viimeiset neljä ottelua pelanneen Krakenin pitkä vieraskiertue jatkuu vielä kolmen ottelun ajan. Joukkue on tällä hetkellä matkalla kohti seurahistoriansa ensimmäistä pudotuspelipaikkaa.