Teemu Selänne nostatti melkoisen julkisen keskustelun kommentoimalla sähkölaskujaan. Osa oli sitä mieltä, ettei miljonäärin pitäisi valittaa, toiset taas pitivät Selänteen kertomia hurjia summia huijauksena. Voit lukea lisää Selänteen avautumisesta sähkölaskuistaan tästä.

Muun muassa Pasi Pennanen ei ollut vakuuttunut Selänteen kertomasta.

– Joku Selänteen tarinassa ei täsmää, vaikka Teemu Selänne puhuu aina totta, Pennanen kirjoitti.

Selänne vastasi Pennasille ja jakoi kuvakaappaukset sähkölaskuistaan.

– Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä, uima-allas, poreallas tyhjennettiin, suojattiin, sauna pois. peruslämpö 15c. Siellä käydään viikottain katsomassa että kaikki on kunnossa. Nyt voit jatkaa vittuilua muille, Selänne napautti.

Teemu Selanne

@TeemuSel8nne
Siinä Pasi sulle sähkölaskut. Talo laitettu talvikuntoon syyskuun puolivälissä , uima-allas, poreallas tyhjennettiin ,suojattiin, sauna pois. peruslämpö 15c. Siellä käydään viikottain katsomassa että kaikki on kunnossa. Nyt voit jatkaa vittuilua muille….