Jesse Puljujärvi päätti viime yönä kuuden ottelun mittaisen maalittoman putkensa NHL:ssä. Hän auttoi Edmonton Oilersin 7-1 voittoon San Jose Sharksista.

Kahdessa ensimmäisessä erässä Puljujärven peliaika jäi nelosketjussa todella matalaksi, ja hän pelasi kaikista kenttäpelaajista toiseksi vähiten.

Edmonton johti ottelua kahden erän jälkeen turvallisesti 5-0, joten valmennus päätti tasata kuormaa. Tähtipelaajat saivat huilata paljon kolmannessa erässä, ja Puljujärvelle tuli taas runsaasti peliaikaa.

Puljujärvi kiitti saamastaan vastuusta. Hän katkaisi vastustajan surkean avaussyötön ja passasi kiekon Ryan Nugent-Hopkinsille. Puljujärvi rynnisti maalille ja pääsi tinttaamaan namupassista kiekon lähietäisyydeltä maalin kattoon.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella 44 ottelua tehoin 4+6=10.

Voit katsoa Puljujärven viime yön maalin alta.