Helsingin Jokereiden paluu jääkiekkokartalle ei totisesti ole sujumassa sormia napsauttamalla.

Aiemmin legendaariselta Nordenskiöldinkadun jäähallilta pakit kotiotteluidensa järjestämiskysymyksessä saanut Jokerit sai keskiviikkona uuden kylmän suihkun, kun Vantaan kaupunki ilmoitti, ettei narrilauma mahdu ensi kaudella pelaamaan Tikkurilan jäähalliin.

– Helsingin sanomat kirjoitti 16.1. Helsingin Jokereiden jäähallitilanteesta pääkaupunkiseudulla. Jokerit eivät voi pelata kotiotteluitaan Vantaalla Tikkurilan jäähallissa, koska halli on täysi. Vantaan Mestis-seura Kiekko-Vantaa pelaa kotiottelunsa Tikkurilassa, Vantaan kaupungin kotisivuilla kirjoitetaan.

– Vantaalla jäälajien harrastamiseen haastetta tuo vähäinen jääajan määrä verrattuna naapurikaupunkeihin. Lähivuosina tilanteeseen tulee kuitenkin korjaus, kun yksityinen jäähalli rakentuu Elmon urheilupuistoon Asolaan, uutinen jatkuu.

Myös paluu Jokereiden vanhaan kotiin Helsinki-areenaan (entinen Hartwall Arena) on poissa laskuista. Jokerit jätti tiistaina hakemuksensa osallistumisesta ensi kauden Mestikseen.