Jääkiekkoaiheinen Eliteprospects-nettisivusto väittää lähteisiinsä perustaen, että liigajoukkue Ässissä pelaava hyökkääjä Alexander Ruuttu olisi siirtymässä saksalaiseen DEL-liigajoukkue Bietigheim Steelersiin.

Myös saksalainen Eishockey News oli kirjoittanut erääseen juttuunsa, että mainittu joukkue olisi hankkimassa kahta uutta kasvoa.

Ruuttun lisäksin sinne olisi menossa KalPassa Liigaa aikoinaan pelannut slovakialasvahti Denis Godla. Lähteistä ei käy kuitenkaan selväksi se, milloin herrat olisivat siirtymässä Saksaan.

Ässien apukapteeni on pelannut 17 ottelussa iskien tehot 4+1=5. KalPassa kausina 2016-19 pelannut Godla on torjunut kiekkoja tshekkiläisessä Litvinovissa 20 ottelussa prosentein 90,7.

Kyseinen saksalaisjoukkue on maan pääsarjassa viimeisenä, ja se tulee todennäköisesti putoamaan sarjaporrasta alemmaksi. Piste-ero on jo nyt esimerkiksi viimeiselle säilyjän paikalle 22 pinnaa.

Aiemmin tällä kaudella on huhuttu myös, että Ässien Markus Phillips olisi lähdössä Porista pois. Ainakaan tämän jutun kirjoitushetkellä viikonloppuna hänen mistään siirrosta tai muusta ei ollut tullut tiedotetta tai vastaavaa.