Leijonat jatkaa voittojen tiellä Ruotsin EHT-turnauksessa. Lauantain päiväpelissä Suomi murjoi Tshekin peräti lukemin 6-1.

Avauserässä Leijonat iski kaksi maalia. Ensimmäisestä vastasi Nikolas Matinpalo ja syöttöpisteet merkattiin Juhamatti Aaltoselle sekä Jere Salliselle (artikkelikuvassa). Seuraavan osuman iski puolestaan Aaltonen, tällä kertaa syöttäjinä toimivat Sallinen sekä Kalle Kossila.

Toisessa erässä Suomi laittoi isompaa vaihdetta silmään. Arttu Ruotsalainen iski kaksi maalia ensimmäiseen neljään minuuttiin ja tykitti samalla tshekkivahti Petr Kvacan vaihtoon. Hänen tilalleen tolppien väliin luisteli Ales Stezka. Ruotsalaisen ensimmäisen maalin syöttivät Ahti Oksanen ja Juha Jääskä, kun taas toiseen maaliin syötön sai Oksanen.

Vielä toisen erän aikana Suomi iski kiekon kahdesti häkkiin. Vili Saarijärvi teki viidennen maalin Jere Innalan ja Julius Mattilan syötöistä. Kuudennesta maalista vastasi Jääskä, syöttäjiksi merkattiin Sallinen ja Elmeri Eronen.

Päätöserän ainoasta maalista vastasi Tshekki ja sen viimeisteli Hynek Zohorna.

Tshekin maalivahdit torjuivat ottelussa yhteensä 14 laukausta. Suomen maalilla Juha Jatkola kirjautti puolestaan 16 torjuntaa.

Voit katsoa ottelun maalikoosteen alta tai täältä.

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
Tässä kaikki Suomi - Tshekki -ottelun osumat koosteena olkaa hyvät! 🏒

Väkevän 6-1-voiton jälkeen on hyvä suunnatta katseet huomiseen Ruotsi - Suomi kamppailuun klo 17:00!

#Leijonat #EHT