Edmonton Oilersilla ja Chicago Blackhawksilla on massiivinen vaihtokauppa valmiina ”pöytälaatikossa”, Sportsnetin toimittaja Mark Spector raportoi.

Spectorin tietojen mukaan Oilers ja Blackhawks ovat sopineet keskenään vaihtokaupasta, jossa suurimpana palasena olisi Blackhawksin supertähtihyökkääjä Patrick Kane. Oilersin suomalaishyökkääjän Jesse Puljujärven uskotaan olevan myös osana kauppaa.

Puljujärven kanssa Blackhawksiin on kaavailtu pakettia, joka sisältää Warren Foegelen, ykköskierroksen varauksen ja pelaajalupauksen, joka ei ole Philip Broberg tai Dylan Holloway. Blackhawks puolestaan ottaisi omalle kontolleen 50 prosentin osuuden Kanen 10,5 miljoonan dollarin palkan takaavasta sopimuksesta.

Vaihtokaupan kohtalon ratkaisee lopulta Kane itse. Blackhawks-tähdellä on nimittäin sopimuksessaan täysin siirron estävä pykälä.

LUE MYÖS: Liigaan paluuta virittelevä Teemu Hartikainen teki valintansa – tässä ensi kauden seura