Ruotsin EHT-turnaus päättyi sunnuntai-iltana Ruotsin ja Suomen väliseen otteluun, jossa isäntämaa oli vahvempi maalein 3-1.

Ruotsi oli ottelussa selvästi vahvempi osapuoli, eikä Leijonat saanut luotua montaa hyvää maalintekotilannetta koko pelin aikana.

Suomen ainoa osuma syntyi vasta juuri ennen päätössummerin soimista, kun Robert Leinon laadukas laukaus painui etukulmasta sisään viimeisellä sekunnilla. Lopulta osumaa tarkasteltiin videolta, koska päätössummeri soi lähes samaan aikaan, kun kiekko painui maaliin, mutta osuma hyväksyttiin nopean tarkistuksen jälkeen.

Ruotsilta maalinteossa onnistuivat Theodor Lennström, Hardy Häman Aktell ja Anton Bengtsson.

Voiton myötä Tre Kronor marssi tällä kaudella jo kolmatta kertaa EHT-turnaukseen voittoon. Suomi sijoittui toiseksi, Tshekki kolmanneksi ja Sveitsi neljänneksi. Löydät turnauksen kaikki tulokset täältä.