NHL:n tiistain suurimpia siirtopommeja olivat suomalaisittain Jesse Puljujärven siirto Carolina Hurricanesiin sekä tietysti megatähti Patrick Kanen odotettu treidi Chicago Blackhawksista New York Rangersiin.

Kanen kaupasta tippui lisätietoja keskiviikon vastaisen yön aikana. Yksi palanen Blackhawksin, Rangersin sekä Arizona Coyotesin välistä kauppaa on nimittäin Leijonista tuttu puolustaja Vili Saarijärvi, jonka NHL-oikeudet siirtyvät treidin myötä Arizonasta Chicagoon. Saarijärvi, 25, on alunperin Detroit Red Wingsin 3. kierroksen varaus kesältä 2015.

Saarijärvi pelaa parhaillaan huippukautta Sveitsissä. Puolustaja on nakutti SCL Tigersin paidassa 49 peliin tehot 11+22=33. Nuorten MM-kultaakin urallaan voittanut taituri ei ole pelannut urallaan vielä ainuttakaan NHL-ottelua.

Löydät kaikki Kane-jättitreidin yksityiskohdat alta löytyvästä upotuksesta.

CapFriendly

@CapFriendly
TRADE

To New York #NYR
Patrick Kane (50% retained - 75% total)
Cooper Zech

To Chicago #BlackHawks
Vili Saarijärvi
Andy Welinski
2023 cond 2nd rd pick (NYR)
2025 4th rd pick (NYR)

To Arizona #Yotes
Patrick Kane (50% retained)
2025 cond 3rd rd pick

capfriendly.com/trades/6680?tw…
capfriendly.com

NHL Trade History - CapFriendly - NHL Salary Caps

NHL trade history. Trades can be filtered on players, teams, dates, and events