SaiPan Liiga-kausi 2022-23 on tullut päätökseensä. Sen myötä seura julkaisi viikkoinfossaan aikatauluja koskien ensi kauteen liittyviä tiedotusasioita.

Ensi kauden valmennusryhmänsä SaiPa julkistaa maanantaina 20.3. kello 10. Huhtikuun ensimmäisellä viikolla se tiedottaa muista muutoksista Liiga-SaiPan organisaatiossa. Huhti-toukokuun vaihteessa SaiPa tulee puolestaan tiedottamaan pelaajasopimuksista, johon sisältyvät mahdolliset lainapelaajien jatkosopimukset sekä uudet pelaajasopimukset.

Lisäksi SaiPa kertoi, että viisi pelaajaa eivät jatka joukkueessa enää ensi kaudella. He ovat maalivahti Jere Huhtamaa, puolustaja Seamus Donohue sekä hyökkääjät Ville Meskanen, Jaedon Descheneau ja Gustav Olhaver.

Kaikki yllä maininut pelaajat pelasivat lopulta vain yhden kauden SaiPan riveissä. Kovimman luokan lähtijä on Meskanen, joka sijoittui Liigan maalipörssissä neljänneksi. Hän tehtaili 60 otteluun tehopisteet 21+13=34.

Huhtamaa torjui SaiPan maalilla 18 ottelussa torjuntaprosentilla 87,2%. Donohue kirjautti 59 pelaamaansa otteluun tehopisteet 2+13=15. Olhaver pelasi 56 ottelua pistein 3+7=10. Loukkaantumisista kärsinyt Descheneau pelasi ainoastaan 16 ottelua tehoin 3+6=9.