NHL:ssä täysin poikkeuksellista suomalaiskautta pelaava Colorado Avalanchen Mikko Rantanen oli jälleen pelipäällä Colorado Avalanchen napattua 5-2-voiton Dallas Starsista sunnuntain vastaisena yönä.

Rantanen keräsi ottelussa tehot 1+3. Tämän kauden 75 ottelussa kokonaissaldon 49+43=92 iskeneen TPS-kasvatin seuraava maali nostaa miehen 50 maalin kerhoon vasta kolmantena suomalaisena – yhdessä Teemu Selänteen ja Jari Kurrin kanssa.

Kierroksen toinen suomalainen tehomies oli Aleksander Barkov, joka syötti kolme maalia Florida Panthersin kylvetettyä Jarmo Kekäläisen Columbus Blue Jacketsia vieraissa maalein 0-7. Joona Luoto debytoi ottelussa Blue Jacketsin hyökkäyksessä pelaten yhteensä vajaat 12 minuuttia.

Panthers nousi voitollaan idän viimeiselle pudotuspelipaikalle pisteen erolla ennen ottelun vähemmän pelannutta Pittsburgh Penguinsia. Penguins hävisi oman ottelunsa Boston Bruinsille katkerasti maalein 3-4.