Tshekkivahti Nick Malik, 20, on tehnyt jatkodiilin Kouvolan KooKoon kanssa.

Syksyllä 2021 kouvolalaisten riveihin siirtynyt Malik ei päässyt tällä sesongilla aivan ensimmäisen kautensa kaltaiseen vireeseen.

Tulokaskaudellaan huikealla 92,2 torjuntaprosentilla pelannut tshekkitorjuja nappasi tällä kaudella 24 ottelussa kiekkoja torjuntaprosentilla 89,1. Tämän kevään pudotuspeleissä Malikin torjuntaprosentti oli kolmessa ottelussa komea 93,8.

– Malikin viime kauteen sopii hienosti sanonta ”toisen kauden kirous”. Nick on kuitenkin todistanut taitonsa useaan otteeseen ja uskomme hänen tulevan takaisin sisuuntuneena ja valmiina pelaamaan parhaat pelinsä KooKoossa, urheilujohtaja Jarno Kultanen sanoi tiedotteessa.

Tampa Bay Lightningiin kesällä 2022 5. kierroksella (160.) varattu Malik muodostaa ensi kaudella Oskari Setäsen kanssa KooKoon maalivahtitandemin.