Toukokuun 12.-28. pelattaviin jääkiekon MM-kisoihin saattaa olla tarjolla todellinen yleisömagneetti.

NHL:n tämän kesän päivänselvän ykkösvarauksen, Kanadan jääkiekon seuraavan supertalentti Connor Bedardin, 17, kausi seurajoukkueessa päättyi tiistain vastaisena yönä, kun Saskatoon Blades pudotti Bedardin edustaman Regina Patsin WHL:n pudotuspelien avauskierroksella voitoin 4-3.

Bedardin kausi junioriliigassa oli sensaatiomainen. Joukkueensa kippari nakutti 57 runkosarjapelissä tehot 71+72=143. Pudotuspeleissä sentteri nakutti seitsemässä pelissä tehot 10+10=20.

Mikäli Bedard päättää lähteä edustamaan maataan kevään MM-kisoihin, saavat suomalaiset kisajännärit nauttia NHL:n seuraavan sukupolvitason talentin otteista aikaisintaan pudotuspelivaiheessa. Kanada pelaa alkusarjaottelunsa Latvian Riiassa.