Mikko Rantanen sai vahvan lopun runkosarjalle. Hän keräsi tehot 0+2, kun Colorado Avalanche kaatoi Nashville Predatorsin maalein 4-3. Voiton myötä Colorado vei myös keskisen divisioonan voiton.

Pelkkää juhlaa ei Rantasen ottelu ollut. Ensimmäisessä erässä venäläishyökkääjä Jakov Trenin jyräsi suomalaishyökkääjän taklauksella kuolleesta kulmasta ja osui häntä pään seudulle.

Rantanen jäi taklauksen jälkeen jäähän makaamaan. Hän poistui jäältä hetkeksi, mutta pystyi fanien helpotukseksi palaamaan vielä otteluun. Viimeisillä minuuteilla Rantanen pääsi vielä kuittaamaan, kun hän syötti Nathan MacKinnonin voittomaalin.

Runkosarja oli hurja näytös Rantaselta. Hän paukutti 82 ottelussa tehot 55+50=105.