Suomalaishyökkääjä Brad Lambert vietti hurjaa tehoiltaa junnuliiga WHL:n pudotuspeleissä keskiviikon vastaisena yönä.

Winnipeg Jetsin viime kesän ykkösvaraus hurjasteli tehot 1+5 Seattle Thunderbirdsin teurastettua Prince George Cougarsin vieraissa maalein 8-1. Lambertin joukkue johtaa ottelusarjaa nyt voitoin 3-0 ja se tarvitsee enää yhden voiton selvittääkseen tiensä sarjan välieriin.

19-vuotiaan Lambertin kausi WHL:ssä on ollut tehokas. Suomalaislupaus iski 26 runkosarjapelissä tehot 17+21=38. Pudotuspeleissä tahti on vielä hurjempaa. Taituri on nakuttanut viiteen peliin tehot 2+13=15. Mies esiintyi alkukaudella myös 14 AHL-pelissä, joissa syntyivät tehot 2+1. Lambertin NHL-debyytti on vielä tekemättä.

Katso Lambertin viime yön osuma alta.

Connor Hrabchak

@ConnorHrabchak1
Brad Lambert on the breakaway 🎯

The Jets prospect is up to 2G, 13A, for 15 points in 5 WHL playoff games.

He leads all players on the Seattle Thunderbirds in points despite missing two games earlier in the playoffs.

#NHLJets