Alle 18-vuotiaiden MM-kisat ovat saaneet räväkän startin. A-lohkon avausottelu Kanadan ja Ruotsin välillä on revähtänyt rumaksi Kanadan osalta, nimittäin Ruotsi pöllyttää parhaillaan suurta mestarisuosikkia johtamalla peliä kahden erän jälkeen peräti 6-0.

Ruotsi mätti viisi maalia ensimmäiseen 13 ja puoleen minuuttiin. Tämä riitti myöskin kanadalaisvahti Carson Bjarnasonille, joka teki maalillaan tilaa Gabriel D’Aiglelle. Toisessa erässä Ruotsi löi kiekon kertaalleen verkon perukoille.

Kahden erän jälkeen Ruotsin tehokkain pelaaja ottelussa on ollut puolustaja Axel Sandin-Pellikka, jolla on kasassa tehopisteet 1+3. Useamman tehopisteen pelaajia ovat myöskin hyökkääjät Zeb Forsfjäll (1+2) ja Otto Stenberg (1+1) sekä puolustaja Theo Lindstein (0+2).