Mestiksen finaaleista on kehkeytymässä huikea jännitysnäytelmä. Kiekko-Espoon ja Imatran Ketterän kamppailu venyi toiseen jatkoerään saakka, kunnes Ketterä vei voiton maalein 3-2. Ketterä johtaa nyt finaalisarjaa voitoin 2-1.

Voittomaali oli uskomaton töppäys espoolaisilta. Joukkue oli pääsemässä ylivoimalle ja maalivahtikin oli luistellut vaihtoon. Tässä vaiheessa Kiekko-Espoon Sakari Turtiainen käänsi kiekon hyökkäyssiniviivalta omaan maaliin.

Espoossa jääkiekko maistuu tällä hetkellä paremmalta kuin vuosikausiin. Lauantain finaaliottelussa olikin hurja tungos. Samalla syntyi Mestiksen uusi katsojaennätys: 5212.

Voit katsoa Turtiaisen oman maalin alta.

Mestis

@Mestis
🚨 Uskomaton ratkaisu jatkoaikatrillerille! 🤯

@ImatranKettera ryöstää voiton Espoosta!

#Mestis #SuomenViihdyttävintäLätkää

📺 @CMoreSportFi
🗣️ @mr_tonilang