Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue kärsi sunnuntain MM-ottelussa 4-8-tappion Yhdysvaltoja vastaan.

Maalirikkaassa ottelussa Yhdysvallat oli hieman hallitsevampi, mutta selvästi tehokkaampi ja taitavampi osapuoli. Kamppailun tehokkain pelaaja oli William Smith, joka keräsi peräti viisi (1+4) tehopistettä. Myös ketjukaveri Gabe Perreault (1+3) pelasi loistavan ottelun.

Suomelta tehopisteiden valossa parhaiten onnistuivat kakkosketjussa pelanneet Kasper Halttunen ja Konsta Helenius, joista kummatkin merkkauttivat itselleen tehot 1+1.

Tappion myötä Pikkuleijonat on tällä hetkellä kuudella pisteellään lohkossaan toisena, kun jäljellä on enää ottelu Norjaa vastaan. Yhdysvallat on puolestaan lohkon kärjessä yhdeksällä pisteellä. Näet lohkotilanteet ja otteluohjelman täältä.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
Ryan Leonard lyö loppulukemiksi 8-4.

Pikkuleijonat seuraavan kerran tulessa tiistaina, jolloin vastaan luistelee lohkovaiheen sinetöivässä pelissä Norja.

#U18fi #Pikkuleijonat