Leijonien maalivahti Jussi Olkinuoran ensi kauden seura ei ole toistaiseksi tiedossa. Huhuja uudesta osoitteesta on kuitenkin tipahdellut.

Jo aiemmin tietoon on tullut huhu, että Ruotsin SHL:ään ensi kaudeksi nouseva MoDo Hockey olisi Olkinuoran uusi joukkue. Nyt ruotsalaislehti Expressenin toimittaja Johan Svensson kertoi Twitter-tilillään, että myös Sveitsin suurseura SC Bern on osoittanut kiinnostuksensa Olkinuoraa kohtaan.

Kuluneella kaudella 32-vuotias Olkinuora pelasi ensin AHL:ssä Grand Rapids Griffinsin joukkueessa 15 ottelua (86,8%). Loppukaudeksi hän siirtyi Ruotsiin Brynäs IF:n riveihin, jossa hän ehti pelaamaan yhdeksän runkosarjaottelua (88,8%) sekä kolme karsintapeliä (90,6%).

Olkinuora on voittanut Leijonissa olympiakultaa sekä kaksi maailmanmestaruutta. Hän on mukana myös tämän kevään MM-kisoissa.

Johan Svensson

@MrMadhawk
Hör att Jussi Olkinuora, som kopplats ihop med Modo, även har intresse från Schweiziska Bern.