Leijonien legendahyökkääjä Petri Kontiola oli perjantaina asiantuntijan roolissa C Moren studiossa MM-kisoissa, kun Suomi kohtasi Unkarin.

Kontiola pelasi maajoukkueurallaan seitsemät MM-kisat, joten häneltä löytyy reilusti kokemusta erilaisista MM-joukkueista ja sen myötä myös monista eri pelaajista. Kontiolalle esitettiin katsojakysymys toisella erätauolla, jossa kysyttiin miehen MM-kisahistorian tähdistöviisikkoa hänen ja Juhamatti Aaltosen rinnalle.

Kontiolan valinnat omaan tähdistökentälliseen tulivat sen enempää miettimättä kuin apteekin hyllyltä.

– Joo ”Juhiksella” on leima passissa aina mun kentässä. Mä otan Janne Pesosen siihen. Meillä on yksi hyvä turnaus kimpassa, mulla toimi homma niiden kanssa. Pakeiksi otan tietenkin Sami Lepistön ja Juuso Hietasen. Ossi Väänänenkin olisi lähellä. Pekka Rinne maaliin. Jos otetaan veskari pois, niin Jori Lehterä hyökkää kentälle silloin. Siinä on mun porukka, Kontiola niputti.