Leijonat voitti lauantaina MM-kisoissa Itävallan. Lukemat pysyivät loppuun asti tasaisina ja voittonumerot kirjattiin Suomelle lukemin 3-1.

Jukka Jalonen kommentoi ottelun jälkeen C Moren haastattelussa pelin olleen tuttuun tapaan tasainen. Vaikka maalinteko oli jälleen Suomelle vaikeaa, ei Jalosella vaikuta olevan huolta asian suhteen.

– Tiukkaa vääntöä. Kyllä nämä pelit pysyy vähämaalisina ja tasaisina, varsinkin jos ei itse pysty tekemään paikoista maaleja. Loppuun asti joutuu vääntämään. Omiin on nyt mennyt kahdessa pelissä yksi maali per ottelu, se on hyvä asia. Edelleenkin vielä tuo hyökkäyspeli vähän vaatii tehokkuutta lisää, mutta ollaan kärsivällisiä. Toivotaan ja uskotaan siihen, että se napsahtaa tiistaina tai viimeistään torstaina, Jalonen summasi.

Suomi teki kaksi maalia jo ensimmäiseen seitsemään ja puoleen minuuttiin, jolloin näytti, että Leijonat menee ottelussa menojaan ja takoo rumat lukemat taululle. Näin ei kuitenkaan käynyt.

– Itävalta puolusti keskustaa hyvin tokassa erässä ja me vähän pyörittiin siellä ulkopuolella. Olisi pitänyt ampua pikkuisen enemmän kiekkoa maalille. Kolmas erä oli sitten taas parempi meiltä ja saatiin enemmän tontteja, mutta ei sitten välttämättä tehokkuutta riittävästi. Voitto on kuitenkin aina voitto ja tästä on hyvä jatkaa, Jalonen päätti.