Leijonat jatkaa jääkiekon MM-kisojen lohkovaihetta lauantaisella ottelulla Itävaltaa vastaan. Kiekko tippuu Tampereella jäähän kello 16.20.

Paperilla Itävallan joukkue on selkeä altavastaaja. Vastustajan riveistä löytyy kuitenkin useita vaarallisia nimiä, joita Leijonien täytyy tänään varoa.

Marco Rossi, hyökkääjä

21-vuotias Marco Rossi on maansa suurimpia kiekkolupauksia. Pienikokoinen taskuraketti pelasi tällä kaudella AHL:ssä ja iski 53 otteluun tehot 16+35=51, mutta NHL-läpimurto on yhä tekemättä. MM-kisoissa hän on kerännyt viiteen peliin neljä syöttöpistettä. Rossi on erinomainen luistelija, jonka kanssa Suomen hidasliikkeisemmillä pakeilla voi olla vaikeuksia.

Peter Schneider, hyökkääjä

Peter Schneider on tehnyt viime vuosina kovaa jälkeä monikansallisessa ICEHL-liigassa. Tällä kaudella hän iski Salzburgissa 46 otteluun tehot 16+26=42. MM-kisoissa hän on ollut Itävallan isoimpia onnistujia. 32-vuotias hyökkääjä on kerännyt viidessä ottelussa tehot 1+4=5.

Dominic Zwerger, hyökkääjä

Dominic Zwerger on yksi Itävallan menestyneimmistä pelaajista. Hän on pelannut jo kuusi kautta Sveitsin pääsarjassa HC Ambri-Piottan joukkueessa. Tällä kaudella kokenut laitahyökkääjä keräsi 52 ottelussa tehot 4+22=26.