Urallaan kaksi MM-turnausta pelannut kulttihyökkääjä Pekka Jormakka paljastaa C Moren Mestarien pöydässä olevansa valmis pyörtämään viiden vuoden takaisin päätöksensä lopettaa pelit Leijonissa.

32-vuotias Jukurit-hyökkääjä on nähty maajoukkuepaidassa viimeksi vuonna 2018.

– Kun koronavuosi tuli, niin olin pelannut viisi vuotta KHL:ssä. Tuli ehkä pieni väsy, että jaksaako tätä. Matkustaminen rupesi aika paljon tökkimään. Sain sitten kuitenkin diilin Novosibirskiin marraskuussa. En ollut treenannut sitten yhtään. Sieltä kenkää ja sitten Saksaan. Siellä taas palasi innostuminen jääkiekkoon ja harjoitteluun. Mentiin finaaleihin ja Wolfsburgissa oli ihan hyvä ryhmä, Jormakka pohjustaa ja jatkaa.

– Nyt on taas sellainen uudelleentuleminen. Kolmas kausi lähtee Mikkelissä ja jääkiekko maistuu todella hyvälle, harjoittelu maistuu todella hyvälle. Nyt on ihan selvä plääni, mihin ollaan matkalla, Jormakka paljastaa.

Pelit Leijonissa kiinnostavat konkaria edelleen.

– Kun 2018 kisat oli ohi, päätin, että annan nuoremmille tilaa ja lopetan maajoukkueuran. Vähän tällä tyylillä. Olin itsekin ihan nuori silloin vielä, hulivili ja tyhmä.

– Comeback on tulossa. Takaisin Leijona-paitaan, Jormakka uhoaa.