Pelaajauransa tähän kevääseen päättänyt Leijonat-legenda Petri Kontiola oli Iltalehden tietojen mukaan tarjolla Ilveksen ensi kauden valmennustiimiin.

Supliikkina kaverina tunnetun ”Konnan” menojalka vipatti kuitenkin IL:n lähteiden mukaan Liigan pudotuspelien aikaan sen verran, että Ilves päätyi lopulta jättämään 38-vuotiaan ex-hyökkääjän ulos valmennustiimistään.

– Petri Kontiola on säväyttänyt Maikkarin MM-kisakommentaattorina, mutta toisessa peliuran jälkeisessä työtehtävässä kävi kylmät. ”Konna” oli vahvasti tarjolla Ilveksen liigajoukkueen valmennusryhmään. Viime viikolla Ilves tiedotti, että Antti Pennasen apureina toimivat Lauri Merikivi ja Joonas Tanska. Iltalehden tietojen mukaan Ilveksen mielenkiinto Kontiolaan lopahti SM-liigan pudotuspelien aikaisten tapahtumien vuoksi. Ennen pronssipeliä Kontiola sujahti rytmiryhmänsä kanssa Leville. Myös voitollisen Ässät-puolivälieräsarjan jälkeen viihteellä oli oltu, Iltalehden toimittaja Santtu Silvennoinen kirjoittaa.

Kontiolan ura päättyi keväällä pronssijuhliin Ilveksen paidassa. Runkosarjassa 40 pistettä takonut konkari sai pudotuspeleissä osakseen rajua kritiikkiä. Keskushyökkääjä iski 12 ottelussa vaisut tehot 1+3=4.