TAMPERE. Hyökkääjä Marko Anttilan mittava ja menestyksekäs maajoukkueura päättyi torstaina, kun Suomi taipui puolivälierissä Kanadalle maalein 1-4.

Kun ottelu päättyi, niin Leijonien kapteeni teki Nokia Arenan jäällä vielä kunniakierroksen, jossa hän jätti jäähyväiset faneille.

– Tuli kylmät väreet, kyyneleet ja kaikki. Kiitokset koko joukkueelle, mutta etenkin faneille. Nyt on nuorempien aika. Heillä on paremmat kropat ja enemmän virtaa. Itse siirryn faniksi, Anttila sanoi ottelun jälkeen.

”Mörkö” saavutti Leijonat-paidassa muun muassa kaksi maailmanmestaruutta sekä yhden olympiakullan. Tällaiset hetket eivät tule koskaan unohtumaan.

– Huikea porukka, huikeita muistoja ja hieno yhteisö. Antanut minulle paljon ja olen yrittänyt antaa kaikkeni. Toivottavasti jonkinlainen jälki on jäänyt. Ikävähän kaikkia tulee, mutta se on normaalia elämää. Olen nauttinut tästä kaikesta todella paljon, Anttila kommentoi.

Miikka Lahtinen
Twitter: @ladalahtinen