Porin Ässien kapteeni Jesse Joensuu on kommentoinut Liigan tuoreinta päätöstä Twitterissä.

Liiga tiedotti aiemmin torstaina, ettei se tule myöntämään Liigaan uusia lisenssejä myöskään kaudelle 2024-25. Tämä tarkoitti muun muassa sitä, että Kiekko-Espoo joutuu pelaamaan Mestiksessä vielä ainakin kaksi kautta, vaikka espoolaisseuralla olisi jo haluja ja valmiuksia nousta.

Joensuun mukaan Liigan suurimmista päätöksistä vastaavat tällä hetkellä täysin väärät henkilöt.

– 98! prosenttia pelaajista haluaa Liigan auki. Suomessa meidän hienon lajin ja varsinkin sarjat on kaapanneet ihan väärät henkilöt. Itse urheilu, kilpailu, pelaajat ja maksava yleisö vaativat Liigaa auki! Siitä koituisi vaivaa joillekin pomoille ni kiinni pysyy!

– Siinä on Mestiksen taso ja hyvinvointi yks paskan hailee kun suuret visionäärit vie Liigaa eteenpäin! Hyvin on mennyt. Suomeen mahtuu kaksi ammattilaissarjaa, 12 ja 12. Kilpailu tuo yleisöä ja suuria tunteita, Joensuu kirjoitti Twitterissä.