Vuonna 2024 järjestettävien jääkiekon MM-kisojen lohkoihin on tulossa muutoksia.

Tshekin jääkiekkoliiton pääsihteeri Jan Cerny kommentoi liiton verkkosivuilla, että Tshekki saa pyytää lohkoihin yhtä muutosta, jonka he ovat käyttäneet siihen, että hallitseva maailmanmestari Kanada siirtyisi Tshekin kanssa samaan lohkoon ja Yhdysvallat siirtyisi A-lohkoon.

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF käsittelee pyynnön pian. Mikäli siirto tapahtuu, niin Kanada tulee pelaamaan samassa lohkossa myös Leijonien kanssa. Kyseisen lohkon ottelut pelataan O2 Arenalla, Prahassa.

  • Voit tutustua vuoden 2024 MM-kisoihin tarkemmin täällä.

Todennäköiset MM-lohkot 2024:

Lohko A (Ostrava)
Ruotsi
Saksa
Yhdysvallat
Latvia
Ranska
Kazakstan
Slovakia
Puola

Lohko B (Praha)
Suomi
Sveitsi
Tshekki
Kanada
Norja
Tanska
Itävalta
Iso-Britannia