Ruotsin SHL-seura Linköping HC virittelee kovaa hankintaa rapakon takaa, uutisoi ruotsalaislehti HockeyNews.se. Seura on osoittanut kiinnostuksensa ruotsalaishyökkääjä Malte Strömwallia kohtaan.

28-vuotias Strömwall solmi viime kesänä Carolina Hurricanesin kanssa yksivuotisen NHL-sopimuksen, mutta hänen koko mennyt kautensa sujui AHL:ssä. Hän pelasi Chicago Wolvesin paidassa 68 ottelua ja iski niihin tehopisteet 18+33=51.

Strömwallille Linköping on entuudestaan tuttu seura. Hän on nimittäin joukkueen kasvatti ja pelannut seurassa junioritasolla. Ruotsissa Strömwall on viimeksi nähty pelaamassa kaudella 2015-16.

Liigan seuraajille Strömwall on hyvinkin tuttu mies. Hän voitti Liigan maali- ja pistepörssin KooKoon paidassa kaudella 2018-19, kun 52 otteluun syntyivät tehopisteet 30+27=57. Hän edusti seuraa jo kautta aiemmin ja pelasi silloin 37 ottelua pistein 14+6=20.