Tapparaa viime vuodet valmentanut Jussi Tapola siirtyy kaksivuotisella sopimuksella Sveitsiin. Hän on suurseura SC Bernin seuraava päävalmentaja.

– Jussi Tapola on vahva ja vaativa persoona. Hän tietää, miten saada paras esiin meidän pelaajistamme. Hän on todistanut tämän voittamalla kaksi mestaruutta Tampereella. Olemme äärimmäisen iloisia, että saimme hänet päävalmentajaksi Berniin, kommentoi seuran urheilujohtaja Andrew Ebbett.

– Koen etuoikeutena työskennellä yhdelle tärkeimmistä jääkiekko-organisaatioista Euroopassa. Heti ensimmäisistä keskusteluista lähtien on ollut tunne, että meillä on samanlainen visio SCB:n urheilullisesta tulevaisuudesta, kommentoi Tapola.

Urallaan Tapola on voittanut kolme Suomen mestaruutta. Hän on valmentanut myös KHL:ssä Kunlunissa sekä apuvalmentajana maajoukkueessa.