Mestis-seura Kiekko-Vantaa tiedottaa solmineensa ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Niklas Nordgrenin kanssa.

23-vuotias laitahyökkääjä siirtyy lohipaitaan Pelicansin Liiga-joukkueesta. Nordgren pelasi viime kaudella loukkaantumisen takia vain 14 Liiga-ottelua tehoin 0+3 sekä yhden ottelun lainalla Mestiksessä Peliitoissa.

– Nikke on todella taitava ja juonikas hyökkääjä, jonka vahvuudet ovat ehdottomasti hyökkäyspäässä. Rightin kätisyyden ansiosta saamme myös erikoistilanteisiin lisää variaatiota. Nikke on huippupelaaja tähän sarjaan ja odotan innolla yhteistyötä hänen kanssaan, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kommentoi seuran tiedotteessa.

Nordgren on pelannut urallaan Liigassa HIFK:n ja Pelicansin riveissä yhteensä 80 ottelua tehopistein 6+14=20. Mestiksessä nuorukainen on tahkonnut 27 ottelua tehoin 3+19=22.

Taitavana kiekonkäsittelijänä tunnettu Nordgren on Chicago Blackhawksin 3. kierroksen varaus kesältä 2018. HIFK-kasvatin kehitystä on hidastanut pahat loukkaantumiset viime vuosina.

Nordgrenin uran huippuhetki tapahtui keväällä 2018, kun hän ratkaisi Suomelle alle 18-vuotiaiden MM-kultaa. Hän voitti myös MM-turnauksen maalipörssin kahdeksalla osumallaan.