Leo Komarovin paluulla Liigaan on spekuloitu mediassa pitkin kesää.

36-vuotias NHL- ja KHL-konkari myöntää Iltalehdelle Olli Jokisen väitteet siitä, että Jukurit olisi tehnyt hyökkääjälle Liiga-tasolla ison sopimustarjouksen. Komarov pitää silti ovia auki edelleen mm. Ruotsin suuntaan. Myös HIFK kiinnostaa.

– Se (HIFK) olisi kiinnostava vaihtoehto. Se on lähellä. Mutta vaikea nyt sanoa, pitää vielä odottaa. Mulla on paljon tuttuja eri seuroissa kenen kanssa juttelen usein. En ole oikeastaan 15 vuoteen ollut tässä tilanteessa, Espoossa perheineen asuva Komarov kertoo.

Komarov myöntää nykyisen markkina-arvon olevan kaukana takavuosien tasosta.

– Ei tässä olla enää sellaista rahapottia tekemässä mitä joskus on tehty, pelaaja muistuttaa.

Komarovin mukaan viime kauden seurassa Luulajassa matkustamista oli paljon, eikä perheellinen veteraanipelaaja enää halua samanlaiseen matkustusrumbaan. Komarov toivoo seuraratkaisun syntyvän lähiviikkojen aikana.