Arvostettu kanadalainen jääkiekkotoimittaja Steven Ellis nostaa Leijonat-legenda Marko ”Mörkö” Anttilan mukaan omaan kuvitteelliseen Leijonien olympiajoukkueeseen – mikäli kisat järjestettäisiin nyt.

Ellis nostaa Anttilan Daily Faceoff -sivuston artikkelissa Anttilan jopa useiden parhaassa peli-iässä olevien NHL-tähtien, kuten Kaapo Kakon, Erik Haulan ja Jesperi Kotkaniemen ohi Leijonien 14. hyökkääjäksi.

– Tarjolla ei ole isoa roolia ilman loukkaantumisia. Ja koska valittavissa on myös useita keskitason NHL-pelaajia, ei Anttila olisi mikään pakkovalinta. Anttilasta joukkue saisi riveihinsä fanien suosikkipelaajan, jolla on historiaa isojen maalien tekijänä ja joka toisi energiaa jokaiselle pelaajalle, Ellis perustelee.

– Tämä olisi valmennukselta iso peliliike, mutta haluaisin nähdä sen toteutuvan, jotta tämä veteraanipelaaja saisi ansaitsemaansa arvostusta, Ellis näkee.

Voit katsoa Ellisin, toimittaja Matt Larkinin sekä suomalaisen NHL-selostaja Antti Mäkisen kuvitteelliset Leijonien olympiamiehistöt täältä.