Ottawa Senatorsiin viiden vuoden ja 20 miljoonan dollarin sopimuksella kesällä siirtynyt Joonas Korpisalo saa alkavalla NHL-kaudella rinnalleen mieluisan pelikaverin.

Suomalaisen kanssa kiekkoja Senatorsin NHL-miehistössä torjuu nimittäin ruotsalainen Anton Forsberg, jonka kanssa Korpisalo johdatti Lake Erie Monstersin AHL:n mestariksi keväällä 2016. Korpisalo odottaa innoissaan yhteistyötä Forsbergin kanssa – tällä kertaa NHL:n puolella.

– Kun tulin ensimmäistä kertaa jenkkeihin, pelasimme yhdessä AHL:ää Clevelandissa muutaman kauden ajan. Voitimme yhdessä siellä, minkä lisäksi vietimme hetken aikaa yhdessä Columbuksessa. Meistä tuli ystäviä välittömästi. Olen superiloinen siitä, että voimme muodostaa jälleen maalivahtitandemin yhdessä, Korpisalo kertoo NHL-toimittaja Mike Zeisbergille.

Neljä miljoonaa dollaria kaudesta tienaavasta Korpisalosta on kaavailtu lähtökohtaisesti Senatorsin ykkösmaalivahtia. Forsberg kuittaa omasta diilistään 2,75 miljoonaa taalaa kaudessa. Kaksikolla on edessään iso savotta, sillä Senators ei ole selviytynyt NHL:n pudotuspeleihin kuuteen vuoteen.