KooKoo on pelannut tällä harjoituskaudella kolme ottelua, joista se on voittanut yhden. Se hävisi tshekkiläiselle HC Motor Ceske Budejovicelle ensin lukemin 0-3, kaatoi sitten HC Plzenin 5-1 ja taipui viimeksi Jukureille numeroin 2-3.

Kahdessa viime kamppailussa KooKoolla on ollut kasassa hyökkäyskolmikko, jossa on sekoitus Liigassa rutinoituneita konkareita sekä nuorta tulevaisuuden näkymää. Otto Paajanen ja Ville Leskinen ovat saaneet ketjuun kolmanneksi lenkikseen 18-vuotiaan Jesse Nurmen.

Kun trio iskettiin yhteen, onnistui Nurmi heti iskemään maalin. Jukureita vastaan Nurmi merkkautti syöttöpisteen molempiin joukkueensa maaleihin, jotka viimeisteli Paajanen. Nurmi on näin ollen kasannut kahteen peliin pisteet 1+2.

– On ollut kyllä mukava pelata kahden kokeneen pelurin kanssa, meillä on ollut hyvä tasapaino kentässä, Nurmi kertaa KooKoon verkkosivuilla tiistaina julkaistussa otteluennakossa.

– Hyvä fiilis ollut nyt näistä peleistä henkilökohtaisesti ja joukkueen sisällä on kokoajan sellainen hyvä pöhinä, Nurmi jatkaa.

New York Islanders varasi Nurmen tämän kesän varaustilaisuudessa 4. kierroksella (#113). Hänellä on sopimus KooKoohon kevääseen 2025 asti. Liigassa Nurmi on pelannut tähän mennessä kymmenen runkosarjapeliä (0+1) ja yhden pudotuspelin.

KooKoo kohtaa keskiviikkona harjoitusottelussa HPK:n kotonaan. Nurmi-Paajanen-Leskinen pysyy tuossakin ottelussa yhdessä. Nyt ketju on nostettu myöskin kolmosketjusta joukkueen ykkösnyrkiksi.