Emil Larmi juhli viime kaudella Ruotsin mestaruutta Växjö Lakersin riveissä. Hän oli pudotuspeleissä huimassa iskussa, kun hän torjui 18 ottelussa torjuntaprosentilla 93,8.

Kauden päätteeksi Larmi lähti Leijonien mukaan MM-kisoihin. Hän nousi Suomen ykkösvahdiksi, mutta tällä kertaa Leijonien matka päättyi jo puolivälierissä.

– Voittaa kun haluaa, niin eihän se hyvältä tunnu, kun homma päättyy tuolla tavalla. En tiedä, että pelasinko hirveän huonosti, mutta en riemusta hypi sen suhteen, että miten kaikki meni. Pienen napsun olisi tarvinnut lisää. En ihan päässyt sellaiselle oman perushyvän suorittamisen tasolle. Saati niin, että suorittaminen olisi mennyt vielä riman paremmalle puolelle, Larmi arvioi MTV Urheilun haastattelussa.

Kisojen aikana Larmi sai osakseen kovaa arvostelua.

– Sitä on kisojen aikaan niin kuplan sisällä, ettei oikein edes tule seurattua sitä, että millaisia näkemyksiä jossain muualla jaetaan. Palaute tulee silloin valmennukselta ja minulta itseltäni. Olen kuitenkin se, joka vaatii minulta itseltäni kaikista eniten, Larmi sanoo.

Kisojen jälkeen Larmi sai kuitenkin tuntea kiekkoväen pettymyksen omassa palautelokerossaan.

– Olihan siellä tapauksia, joissa joku oli ottanut ilolientä ja kertoi oman mielipiteensä. Tuollaiset jutut ovat niiden henkilöiden omia valintoja. Eivät nuo minun maailmaani kaada. Nuo voi jättää ihan omaan arvoonsa, Larmi kuittaa.