Pelaajauransa useiden aivotärähdysten vuoksi lopettanut Joonas Donskoi ei ole vielä täysin sinut sen asian kanssa, ettei hän pelaa enää jääkiekkoa.

31-vuotias Donskoi vieraili Petopodissa, jossa hän puhui uransa päättymisestä, josta hän ilmoitti aiemmin tänä vuonna Instagram-tilillään. Donskoin mukaan viestin kirjoittaminen ei vienyt kauaa aikaa, mutta koville se otti.

– Kyllä mä pitkän aikaa tiesin, että eiköhän se ollut siinä. Yritin aina siirtää sitä sivuun, mutta… (pitkä hiljaisuus) vittu. Siinä meni pitkään, ettei vain jaksanut, eikä jaksanut jutella mediallekaan yhtään. Vittu…

– Mutta ei tässä mitään hätää ole. Onhan mulla elämässä paljon muitakin unelmia kuin jääkiekko, murtunut Donskoi kommentoi.

Nykyään muun muassa perhe-elämään entistä enemmän keskittyvä Donskoi ehti pelaamaan NHL:ssä pudotuspelit mukaan lukien yli 500 ottelua. Liigassa hyökkääjä pelasi pudotuspelit mukaan lukien yli 300 ottelua.

Seurajoukkueuran lisäksi Donskoi nähtiin myös useaan otteeseen Leijonissa.